Siirry sisältöön

Päivitetty 16.12.2020

Rekrytoinnit edistyvät edelleen vauhdikkaasti. Olemme laatineet työsopimuksen jo yli 300 uuden työntekijän kanssa, ja joidenkin paikkojen täyttäminen on vielä prosessissa. Yksittäisten työpaikkojen osalta olemme varautuneet jatkamalla rekrytointeja tarvittaessa vielä ensi vuoden puolella. Meillä vielä avoinna olevista työpaikoista löydät tarkempaa tietoa rekrytointisivuiltamme: https://laajentuminen.yths.fi/#/

*********

Päivitetty 3.11.2020

Rekrytoinneissa on meneillään hyvin vauhdikas vaihe. Uusia työpaikkoja on avattu kesäkuusta alkaen, mutta suurimmat rekrytointimäärät keskittyvät juuri tähän kohtaan syksyä. Tällä hetkellä käsittelyssämme on yli 300 työpaikkaa, joista osa on parasta aikaa auki ja osassa on jo siirrytty rekrytointiprosessin seuraaviin vaiheisiin. Useita kymmeniä työsopimuksia on jo vahvistettu ja lisää tulee jatkuvasti.

Avaamme syksyn aikaa vielä lisää tehtäviä valtakunnallisesti eri palvelupisteille. Avoimista työpaikoista ilmoitamme jatkossakin rekrysivuillamme osoitteessa www.rekry.yths.fi. Sivustolta löydät myös infovideon, jolla asiantuntijamme kertovat tarkemmin YTHS:n palvelumallista ja tehtävänkuvista.

*********

Päivitetty 4.9.2020

Rekrytoinnit ympäri Suomea ovat käynnistyneet ja uusia hakuja avautuu tällä hetkellä jatkuvasti. Etenemme rekrytoinneissa pääsääntöisesti ammattiryhmä kerrallaan huomioiden erityisesti uudet paikkakunnat. Tavoitteemme on rekrytoida kuluvan vuoden puolella henkilöstöä riittävästi, mutta maltillisesti. Palvelunkäytön toteutumista seurataan alkuvuodesta tiiviisti ja resurssia täydennetään tarvittaessa. 

Osan rekrytointitarpeista pystymme kattaman nykyisellä henkilöstöllämme. Työntekijöissämme on sekä osa-aikaisia, jotka ovat ilmaisseet halukkuutensa lisätä työaikaansa nykyisestä, että kokonaan toiselle paikkakunnalle siirtymistä toivoneita. YTHS-konkareiden siirtyminen uusiin palvelupisteisiin toimintaa käynnistämään on myönteistä.

*********

Päivitetty 16.6.2020

Uuden henkilöstön rekrytointi on aloitettu kesäkuussa. Ensimmäisenä haussa on mm. mielenterveystyön ammattilaisia eri puolelle Suomea. Tavoitteena on pian avata hakuun myös niiden ammattiryhmien paikkoja, joihin kohdistuu suurimmat rekrytointimäärät.

Jos olet terveydenhuollon ammattilainen ja kiinnostunut työskentelemään YTHS:llä, muistathan seurata rekrytointisivujamme ja jättää halutessasi yhteystietosi rekrytointisivuilla.

********

Päivitetty 14.4.2020

Rekrytointeja jatketaan tänä keväänä poikkeuksellisissa olosuhteissa. Vaikka kevään rekrytointitapahtumat on koronaviruspandemiasta johtuen peruttu, jatkuu rekrytointiviestintämme muissa kanavissa. Otamme käyttöömme myös uusia kanavia, kuten ilmoitukset Terveysportissa. Pyrimme aloittamaan ensimmäiset rekrytoinnit keväällä, mutta laajemmin työpaikkoja avautuu syksyllä.

Rekrytointisivuille on uutena elementtinä lisätty kartta, joka kertoo avoimeksi tulevista paikoista paikkakunnittain ja ammattiryhmittäin. Kartalla on ilmoitettu tällä hetkellä varmasti hakuun tulevat ammattiryhmät ja sitä täydennetään tarvittaessa rekrytointitarpeiden varmistuessa.

Rekrytointisivumme kautta voi myös ilmoittaa kiinnostuksestaan meillä avautuviin työpaikkoihin. Jättämällä yhteystietonsa lomakkeen kautta saa kohdennettua tietoa työpaikkojen avautumisesta sekä muuta ennakkotietoa rekrytoinneistamme. Tähän mennessä yhteystietonsa on jättänyt huikeat noin 1550 potentiaalista työnhakijaa!

********

Päivitetty 13.2.2020

Toimintamme laajentuminen tuo uusia työpaikkoja. Vuoden alusta avattiin uudistuneet rekrytointi-sivut, joilta löytyy nyt myös laajentumiseen keskittyvä osio. Osiossa kerrotaan perustiedot laajentumisesta niin sanoin kuin videoin. ”Meille töihin 2021” –osiossa laajentumisen myötä avautuvista työpaikoista kiinnostuneet voivat jättää yhteystietonsa ja tilata ilmoituksia avautuvista tehtävistä. Yhteystietonsa jättäneitä on tällä hetkellä noin 1000!

Tavataan helmi-maalikuussa Oulussa ja Tampereella:

Pohjolan lääkäripäivät 19.-21.2. Oulun Musiikkikeskus, messuosasto 8

Tampereen lääkäripäivät 9.-20.3.

********

Päivitetty 10.12.2019

Opiskeluterveyden parhaat asiantuntijat työskentelevät YTHSllä ja kehittävät yhdessä sujuvaa asiointi ja laadukasta hoitoa. Laajentumisen myötä tarvitsemme joukkoomme lisää motivoituneita ammattilaisia. Kiinnostaako sinua työskentely moniammatillisessa työyhteisössä opiskelijoiden terveyden hyväksi? Tule tapaamaan meitä messuille ja keskustelemaan työskentelystä opiskeluterveydenhuollon parissa!

Tavataan tapahtumissa:

  • Itä-Suomen suunterveyspäivät 9.-10.1. Kuopion kaupunginteatteri
  • Turun hammaslääkäripäivät 17.-18.1. Bio Cityn Kokouskeskus Mauno
  • Pohjolan lääkäripäivät 18.-21.2. Oulun Musiikkikeskus, messuosasto 8

Rekrytointisivustomme uudistuu alkuvuodesta. Sen jälkeen löydät sieltä lisää tietoa myös YTHS:n laajentumisesta ja rekrytoinnista. Tammikuussa kannattaa siis käydä kurkkaamassa osoiteessa rekry.yths.fi.

********

Päivitetty 15.10.2019

YTHS:llä työskentelee tällä hetkellä noin 550 työntekijää (425 htv) 12 eri toimipisteessä. Yli 80 % työntekijöistämme on vakituisessa tehtävässä.

Moniammatilliseen työyhteisöön kuuluu yleislääkäreitä, terveyden- ja sairaanhoitajia, fysioterapeutteja, hammaslääkäreitä ja –hoitajia, suuhygienistejä, psykologeja, psykiatrian erikoislääkäreitä sekä muuta hoitoa avustavaa ja hallinnollista työtä tekevää henkilökuntaa. 90 % henkilöstöstä on terveydenhuollon ammattilaisia. (ks kuva)

Laajentumisen myötä tarvitaan merkittävä määrä uutta ammattihenkilöstöä palvelemaan kasvanutta asiakaskuntaa. Tämänhetkisen arvion mukaan lisätarve on vähintään 350 henkilötyövuotta. Lopullisia määriä ja ammattiryhmiä arvioidaan parhaillaan ja tarkemmat laskelmat valmistuvat loppuvuoden 2019 aikana.

YTHS on vuodenaikana mukana useissa rekrytointitapahtumissa ympäri maata. Laajentumiseen liittyvät työpaikat tulevat hakuun syksyllä 2020.

Tällä hetkellä avoinna olevia tehtäviä voit tarkastella osoitteessa rekry.yths.fi