Siirry sisältöön

Päivitetty 13.2.2020

Toimintamme laajentuminen tuo uusia työpaikkoja. Vuoden alusta avattiin uudistuneet rekrytointi-sivut, joilta löytyy nyt myös laajentumiseen keskittyvä osio. Osiossa kerrotaan perustiedot laajentumisesta niin sanoin kuin videoin. ”Meille töihin 2021” –osiossa laajentumisen myötä avautuvista työpaikoista kiinnostuneet voivat jättää yhteystietonsa ja tilata ilmoituksia avautuvista tehtävistä. Yhteystietonsa jättäneitä on tällä hetkellä noin 1000!

Tavataan helmi-maalikuussa Oulussa ja Tampereella:

Pohjolan lääkäripäivät 19.-21.2. Oulun Musiikkikeskus, messuosasto 8

Tampereen lääkäripäivät 9.-20.3.

********

Päivitetty 10.12.2019

Opiskeluterveyden parhaat asiantuntijat työskentelevät YTHSllä ja kehittävät yhdessä sujuvaa asiointi ja laadukasta hoitoa. Laajentumisen myötä tarvitsemme joukkoomme lisää motivoituneita ammattilaisia. Kiinnostaako sinua työskentely moniammatillisessa työyhteisössä opiskelijoiden terveyden hyväksi? Tule tapaamaan meitä messuille ja keskustelemaan työskentelystä opiskeluterveydenhuollon parissa!

Tavataan tapahtumissa:

  • Itä-Suomen suunterveyspäivät 9.-10.1. Kuopion kaupunginteatteri
  • Turun hammaslääkäripäivät 17.-18.1. Bio Cityn Kokouskeskus Mauno
  • Pohjolan lääkäripäivät 18.-21.2. Oulun Musiikkikeskus, messuosasto 8

Rekrytointisivustomme uudistuu alkuvuodesta. Sen jälkeen löydät sieltä lisää tietoa myös YTHS:n laajentumisesta ja rekrytoinnista. Tammikuussa kannattaa siis käydä kurkkaamassa osoiteessa rekry.yths.fi.

********

Päivitetty 15.10.2019

YTHS:llä työskentelee tällä hetkellä noin 550 työntekijää (425 htv) 12 eri toimipisteessä. Yli 80 % työntekijöistämme on vakituisessa tehtävässä.

Moniammatilliseen työyhteisöön kuuluu yleislääkäreitä, terveyden- ja sairaanhoitajia, fysioterapeutteja, hammaslääkäreitä ja –hoitajia, suuhygienistejä, psykologeja, psykiatrian erikoislääkäreitä, psykiatrisia sairaanhoitajia sekä muuta hoitoa avustavaa ja hallinnollista työtä tekevää henkilökuntaa. 90 % henkilöstöstä on terveydenhuollon ammattilaisia. (ks kuva)

Laajentumisen myötä tarvitaan merkittävä määrä uutta ammattihenkilöstöä palvelemaan kasvanutta asiakaskuntaa. Tämänhetkisen arvion mukaan lisätarve on vähintään 350 henkilötyövuotta. Lopullisia määriä ja ammattiryhmiä arvioidaan parhaillaan ja tarkemmat laskelmat valmistuvat loppuvuoden 2019 aikana.

YTHS on vuodenaikana mukana useissa rekrytointitapahtumissa ympäri maata. Laajentumiseen liittyvät työpaikat tulevat hakuun syksyllä 2020.

Tällä hetkellä avoinna olevia tehtäviä voit tarkastella osoitteessa rekry.yths.fi