Uutinen
Open menu

Ota YTHS:n Self-palvelusta kaikki irti: Aloita lisäämällä yhteystietosi

Ajankohtaista

12.1.2017

YTHS:n Self-palvelu on otettu laajasti käyttöön. Tähän saakka palvelu on ollut koekäytössä. Self helpottaa asiointiasi YTHS:ssä. Hoidontarpeen arvioinnin jälkeen voit varata aikoja verkossa ja viestiä tietoturvallisesti YTHS:n ammattilaisten kanssa.

Lisää yhteystietosi Selfiin

Kun otat Self-palvelun käyttöön, käythän heti lisäämässä palveluun sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ja valitsemassa kielen, jolla haluat palvelua käyttää. Tämä on tärkeää siksi, että saat nopeasti tiedon Self-palveluun tulevista sinua koskevista viesteistä, kuten ajanvarausluvista, terveyskyselystä ja täytettävistä lomakkeista.

Ota muistutukset käyttöön

Suosittelemme, että otat Self-palvelussa käyttöön tekstiviesti- ja/tai sähköpostimuistutukset. Niiden avulla muistat ajoissa siirtää tai perua vastaanottoaikasi, mikäli et pääsekään sovitulle käynnille. Näin vältyt 35 euron sakkomaksulta, jonka perimme perumatta jätetyistä ajoista. Myös jonot lyhenevät, kun peruuttamallesi ajalle pääsee joku toinen.

Varmista, että sähköinen terveyskysely tavoittaa sinut

YTHS kutsuu kaikki ensimmäisen vuoden opiskelijat terveystarkastukseen. Jos olet uusi opiskelija, saat sähköpostitse terveyskyselyn, johon vastaamalla saat henkilökohtaisen palautteen tämänhetkisestä terveydentilastasi. Terveystapaamiseen kutsumme ne opiskelijat, joilla kyselyn perusteella on siihen tarvetta. Saat saapuneesta terveyskyselystä ilmoituksen vain siinä tapauksessa, että olet täyttänyt yhteystietosi Self-palveluun. Kannattaa siis huolehtia, että tietosi ovat ajan tasalla.

Self kasvaa ja kehittyy

Self kehittyy jatkuvasti. Vuoden 2017 aikana palveluun lisätään sähköisiä oirekyselyjä, jotka nopeuttavat hoitoonpääsyä. Jatkossa saat myös tutkimustuloksesi ja kohdennettua terveydenedistämistietoa Selfin kautta.

Lähiaikoina yths.fi-sivuston etusivu myös muuttuu siten, että palvelu on helposti löydettävissä.

Tervetuloa Self-palvelun käyttäjäksi!

Lisätietoa palvelusta: www.yths.fi/self

Katso video

Tunnistaudu palveluun