Uutinen
Open menu

StressLess -verkkovalmennuksen haku nyt käynnissä

Ajankohtaista

12.8.2019

Opiskelijoiden StressLess-valmennus toteutuu nyt ensimmäistä kertaa myös virtuaalisena. Haku on nyt käynnissä ja jatkuu elokuun loppuun saakka. StressLess -taitovalmennukseen haetaan sähköisellä lomakkeella (26.8. ryhmä on jo täynnä, ilmoittautuminen suljettu). Ilmoittautumisajan päätyttyä hakijoille järjestetään lyhyt soveltuvuushaastattelu puhelimitse. 

Verkkoympäristössä toteutettavan ryhmän tavoitteena on mahdollistaa osallistuminen valmennukseen myös niille opiskelijoille, joiden opiskelupaikkakunnalla ryhmää ei toteuteta tai jotka ovat muista syistä estyneet osallistumaan paikalliseen ryhmätoimintaan.  StressLess -valmennusta on toteutettu paikallisena ryhmätoimintana vuodesta 2015 useissa YTHS:n toimipisteissä ja sen on todettu parantavan ryhmään aktiivisesti osallistuneiden opiskelijoiden psyykkistä hyvinvointia.

  • Ryhmä kokoontuu 8 kertaa.
  • Ryhmä kokoontuu 24.9.2019 alkaen tiistaisin klo 14.00–15.30
  • Ryhmään voi osallistua kaikkialta Suomesta.
  • Osallistuminen tapahtuu omalta tietokoneelta.
  • Ryhmässä esiinnytään kuvayhteydellä ja omalla etunimellä.
  • Ryhmä soveltuu opiskelijoille, joilla ei ole merkittävää psykiatrista hoitohistoriaa eikä aiempaa kokemusta tietoisuustaitojen harjoittamisesta, jotka kykenevät ryhmätyöskentelyyn ja pystyvät sitoutumaan ryhmätapaamisiin sekä itsenäiseen työskentelyyn tapaamisten välillä.

Lisäksi YTHS järjestää StressLess- taitovalmennusta syksyllä 2019 eri paikkakunnilla. Lisätietoja syksyn valmennusten paikkakunnista ja ajankohdista tulee elokuun aikana.

Mikä ihmeen StressLess? Tutustu!