Uutinen
Open menu

Vastaanotolle etänä mistä vain

Ajankohtaista

25.4.2019

YTHS:n terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle pääsee nyt videovälitteisesti mistä vain. Etävastaanottoa pilotoidaan kevään 2019 aikana suunterveyden asioissa Helsingissä ja Tampereella sekä kaikissa toimipisteissä mm. seuraavissa:

  • terveystapaamisissa,
  • ravitsemusneuvonnassa,
  • fysioterapian jatkokäynneillä ja
  • muilla yleisterveyden ja mielenterveyden jatkotapaamisissa.

Etävastaanotto ei sovi tilanteisiin, joissa sinua pitää tutkia fyysisesti.  

Pilotin aikana voit sopia etävastaanotosta YTHS:n terveydenasiantuntijan kanssa ajanvarauksen yhteydessä. Mahdollisuutta etävastaanottoon laajennetaan talvella 2019–2020:  voit valita halutessasi etävastaanoton silloin, kun se on Selfin ajanvarauksessa annettu vaihtoehtona tavalliselle vastaanotolle.

>> Tutustu tarkemmin etävastaanottoon.

Laadukasta opiskeluterveydenhuoltoa helposti ja nopeasti

YTHS:n hyvät kokemukset etävastaanotosta muun muassa fysioterapian ja ihotautilääkärien vastaanotoilta ovat kannustaneet etävastaanottotoiminnan laajentamiseen. Etävastaanotto on myös vastaus opiskelijoiden toiveisiin: vastaanotolle on tarvetta päästä entistä joustavammin mistä vain. Etävastaanotto mahdollistaa palveluiden järjestämisen uudenlaisella tavalla. Se tuo vastaanottotyöhön uuden tason ja mahdollisuuden niin asiakkaan kuin YTHS:n näkökulmasta. 

Palvelu tukee myös YTHS:n strategisia tavoitteita ja varmistaa, että YTHS tarjoaa laadukasta opiskeluterveydenhuoltoa helposti ja nopeasti.