Uutinen
Open menu

Selfiin lisää asiointipalveluja

Ajankohtaista

25.4.2019

Self on opiskelijoiden verkkopalvelu YTHS:ssä asiointiin. Self-palvelu kasvaa ja kehittyy. Kevään aikana löydät Selfistä useita uusia asiointipalveluja, jotka helpottavat yhteydenottoa YTHS:ään ja sujuvoittavat asiointiasi.

Ota yhteyttä hoitavaan henkilöön

Nyt käytössäsi on uusi yhteydenottolomake Selfissä. Lomakkeella voit asioida sinua hoitavan henkilön kanssa ja ratkaista mahdollisia ongelmatilanteita kuten sovitun ajanvarausluvan, tutkimustulosten tai hoito-ohjeiden puuttumista.  Yhteydenottolomake on tarkoitettu käytettäväksi ensisijaisesti silloin, kun sinulla on jo olemassa olevaa hoitosuhde. Selfin yhteydenottolomake korvasi verkkosivuilla olleen yhteydenottolomakkeen.

Uusi ehkäisyresepti

Myös ehkäisyreseptin uusinta sujuu nyt jouhevammin Selfiin päivitetyn lomakkeen avulla. 

Katso ohjeet erilaisten reseptien uusintaan.

Hoida laskutukseen liittyviä asioita

Myöhemmin keväällä Selfiin lisätään laskut sekä lomake, jolla voit hoitaa laskutukseen liittyviä asioita. Tämä lomake korvaa verkkosivuilla olevan laskun oikaisupyyntölomakkeen.

Mikä Self?

Opiskelijan verkkoasioinnin palvelut on keskitetty Selfiin. Vuonna 2018 palvelussa asioitiin yli 500 000 kertaa mm. ajanvarausten hallinnan, neuvonnan, tutkimustulosten ja terveyskyselyjen tiimoilta. Uudet lomakkeet ja toiminnallisuudet lisäävät Selfin hyödynnettävyyttä.

>> Kirjaudu Selfiin
>> Lue lisää Selfistä