Uutinen
Open menu

Risut ja ruusut ohjaavat toiminnan kehittämisessä

Ajankohtaista

1.2.2019

17 000 kertaa kiitos! Sen verran saimme asiakaspalautetta yths.fi -sivuston ja toimipisteissä sijaitsevien asiakaspalautelaitteiden kautta vuonna 2018.

Asiakaspalautelaitteiden kautta saatu palaute kertoo erinomaisesta palvelukokemuksesta. NPS-luku kuvaa, kuinka todennäköisesti palautteenantaja suosittelisi YTHS:n palveluja. Vuonna 2018 NPS-luku oli edelleen erinomainen. Palautteenantajista 97 % piti YTHS:n henkilöstöä erittäin ammattitaitoisena, 98 % koki henkilökunnan ystävälliseksi ja 97 % piti hoitokokemusta hyödyllisenä. Kriittisintä palautetta opiskelijat antoivat sähköisestä ajanvarauksesta ja tiedonsaannista.

Verkkosivujen palautteessa saatiin positiivisten kommenttien lisäksi hyviä kehitysideoita:

  • Lääkäri, verikokeet ja röntgenit selätettiin kaikki alle kahdessa tunnissa! Kiitos nopeasta palvelusta!
  • Kaikki YTHS:llä ovat olleet todella ystävällisiä ja avuliaita, mutta erityiskiitos laboratorioon ja suun terveyteen, jossa jännittäjää on autettu monta kertaa mahtavan ystävällisellä asenteella ja avulla.
  • Chat-palvelu toimii hyvin! Kiitos kokeilusta, toivottavasti se jatkuu!
  • Self vaatii kehitystä, sillä siitä voisi saada paljon enemmän hyötyä irti. Aikaa varatessa ei vaihtoehtoja näy juuri ollenkaan, ja kun peruuttaa ajan, sitä ei voi enää varata uudelleen, vaan "aktiivisena" ollut tehtävä häviää. Täytyy siis taas soittaa ajanvaraukseen ja kuormittaa sitä turhaan. Miksi Self-palvelussa ei voi lähettää viestejä?

Anna meille palautetta!