Uutinen
Open menu

Helmikuu aikaa testata sähköistä oirearviota

Ajankohtaista

31.1.2019

Mietitkö joskus, ovatko terveyteen liittyvät oireesi sellaisia, että pitäisi hakeutua lääkärin vastaanotolle vai olisiko itsehoito kuitenkin oikea ratkaisu? Voit testata sähköistä oirearviota vielä helmikuun loppuun saakka. Palvelu on ollut YTHS:llä pilotissa marraskuun alusta alkaen. Pilotin aikana palvelu on käytössä YTHS:n toimipisteissä rajatusti. Suunterveyden asioissa sähköinen oirearvio on käytössä kaikissa toimipisteissä, yleisterveyden osalta kokeilussa ovat mukana Joensuu, Jyväskylä, Lappeenranta, Rovaniemi ja Vaasa.

Tekoäly arvioi hoidontarpeesi ja ohjaa eteenpäin

Sähköiseen oirearvio-palveluun antamiesi tietojen perusteella tekoäly arvioi hoidontarpeesi ja ohjaa oikeaan palveluun. Palveluun antamasi tiedot oireistasi siirtyvät automaattisesti oikealle henkilölle ja asiasi hoidetaan eteenpäin entistäkin nopeammin ja sujuvammin. Saat ammattilaisen neuvontaa, ohjeet itsehoitoon tai ohjauksen vastaanotolle.

Löydät älykkään oirearvion Selfistä 

Sähköisen oirearvion löydät Self-verkkopalvelusta, jonne opiskelijan sähköisen asioinnin palvelut on pääosin keskitetty. Helppokäyttöinen järjestelmä ohjaa täyttämään asiointiisi liittyviä tietoja.

Lue lisää sähköisestä oirearviosta.