Uutinen
Open menu

Uusi palvelu kokeilussa: Tekoäly arvioi hoidontarpeen, ammattilainen auttaa

Ajankohtaista

31.10.2018

Mietitkö joskus, ovatko terveyteen liittyvät oireesi sellaisia, että pitäisi hakeutua lääkärin vastaanotolle vai olisiko itsehoito kuitenkin oikea ratkaisu? Nyt voit tunnistaa ja arvioida oireesi YTHS:n sähköisessä oirearvio-palvelussa, jota pilotoidaan osassa toimipisteitä 1.11.2018 alkaen.

Sähköiseen oirearvio-palveluun antamiesi tietojen perusteella tekoäly arvioi hoidontarpeesi ja ohjaa oikeaan palveluun. Palveluun antamasi tiedot oireistasi siirtyvät automaattisesti oikealle henkilölle ja asiasi hoidetaan eteenpäin entistäkin nopeammin ja sujuvammin. Saat ammattilaisen neuvontaa, ohjeet itsehoitoon tai ohjauksen vastaanotolle.

Älykkään oirearvion hyödyt

  • Sinulla on mahdollisuus asioida sähköisesti silloin kun sinulle parhaiten sopii, myös iltaisin ja viikonloppuisin
  • Oirearvioon täytettyjen tietojen perusteella tekoäly ohjaa sopivaan palveluun
  • Asiaa ei tarvitse selostaa useaan kertaan, oma oirearviosi siirtyy sellaisenaan ammattilaisen tietoon

Palvelua pilotoidaan rajatusti

Kokeilemme sähköistä oirearvio-palvelua 1.11.2018—28.2.2019. Pilotin aikana palvelu on käytössä YTHS:n toimipisteissä rajatusti. Suunterveyden asioissa sähköinen oirearvio on käytössä kaikissa toimipisteissä, yleisterveyden osalta kokeilussa ovat mukana Lappeenranta, Joensuu, Vaasa, Tampere, Rovaniemi ja Jyväskylä.

Älykäs oirearvio löytyy Selfistä  

Sähköisen oirearvion löydät Self-verkkopalvelusta, jonne opiskelijan sähköisen asioinnin palvelut on pääosin keskitetty. Helppokäyttöinen järjestelmä ohjaa täyttämään asiointiisi liittyviä tietoja.

Lue lisää >