Uutinen
Open menu

YTHS mukana yliopistojen hyvinvointitapahtumissa

Ajankohtaista

8.10.2018

Opiskelijoiden hyvinvoinnin ja terveyden tukijana YTHS haluaa olla aktiivisesti mukana opiskelijoiden menoissa. Syksyn aikana voit bongata YTHS:n yliopistokampusten hyvinvointitapahtumista ympäri Suomea.

8.–11.10. Jyväskylässä Korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointiviikko 2018, jossa YTHS tarjoaa kurkistukseen mindfulnessiin sekä on mukana mielenterveyspäivän pop-up-torilla teemalla uskalla välittää ja liikunta-approssa.

8.–14.10. Oulussa Hyvinvointiviikko: YTHS on mukana hyvinvointitorilla tiistaina 9.10. Linnanmaalla ja keskiviikkona 10.10. Kontinkankaalla. YTHS:n ständillä pääsee mittaamaan verenpainetta ja hemoglobiiniarvoja sekä keskustelemaan ajankohtaisista terveysasioista kuten veren rautapitoisuuden vaikutuksista hyvinvointiin.

15.–19.10. Raumalla Hyvinvointiviikko: YTHS:n Rauman toimipisteessä on avoimet ovet keskiviikkona 17.10.

15.–19.10. Turussa Yliopiston hyvinvointiviikko – University well-being week, jossa YTHS on torstaina 18.10 mukana päätapahtumassa hyvinvointimessuilla tekemässä puristusvoiman mittauksia, antamassa vinkkejä ergonomiasta ja punttijumpasta sekä esittelemässä Pylly ylös -kampanjaa.

29.10.–2.11. Tampereella Hyvinvointiviikko 2018: YTHS on mukana viikon päätapahtumassa tiistaina 30.10. pidettävillä hyvinvointimessuilla esittelemässä sukupuolitautien etätestausta ja mittaamassa juomien ph-arvoja kertoen niiden vaikutuksesta suunterveyteen.  Lisäksi YTHS tarjoaa TTY:n henkilöstö- ja opintopalvelujen kanssa Karla Niemisen (Jäänmurtajat Oy) luennon ihmissuhdetaidoista, tutustumisesta ja verkostoitumisesta.

29.10.–2.11. Vaasassa: Hyvinvointiviikko, jossa YTHS on mukana Hyvinvointiviikon minimessuilla tiistaina 30.10. ja keskiviikkona 31.10. Ständillään YTHS esittelee palveluitaan ja siellä voi mm. mitata hemoglobiinin ja tehdä hammaspuolen testin.

 

Olimme mukana näissä tapahtumissa!

10.9. Helsinki: Hankenin hyvinvointipäivä. YTHS oli mukana päivässä kertomassa palveluistaan.

11.9. Lappeenranta: Lappeenrannan teknillisen yliopiston hyvinvointiviikkojen hyvinvointimessuilla YTHS kertasi ruokailua ja suunhoitotottumuksia sekä muistutteli ensimmäisen vuoden opiskelijoita vastaamaan terveyskyselyyn Sätkyyn.

17.9. Rovaniemi: Hyvinvointiviikot: YTHS oli mukana hyvinvointiviikon messuilla, jonka teemana oli hyvinvointi ja harrastaminen.

1.–5.10. Espoo: Aalto Wellbeing Week: YTHS oli mukana hyvinvointimessuilla keskiviikkona 3.10. esittelemässä palveluitaan.

1.–5.10. Kuopiossa ja Joensuussa Hyvinvointiviikko: Kuopiossa YTHS oli mukana avaamassa Kaverikahvilaa, uudenlaista kohtaamispaikkaa kuopiolaisille opiskelijoille, tiistaina 2.10. Joensuussa YTHS osallistui hyvinvointimessuille torstaina 4.10 esitellen palveluitaan sekä nostaen esiin yksinäisyyden ja suunterveyden teemoja.