Uutinen
Open menu

Ajanvarausten siirto- ja peruutuskäytäntöihin muutoksia 31.7. alkaen

Ajankohtaista

1.6.2018

YTHS:n toimipisteissä vastaanotto ja tutkimusajat pyritään hyödyntämään tehokkaasti niin, että käyttämättömiä aikoja on mahdollisimman vähän. Tämän varmistamiseksi opiskelijan ajanvarausten tiedottamis- sekä peruutus- ja siirtämiskäytäntöihin tulee muutoksia 31.7.2018 alkaen:

  • Käyttämättä jääneistä vastaanottoajoista veloitetaan 35 euron suuruinen varausmaksu. Käytäntö koskee kaikkia ajanvarauksia lukuun ottamatta laboratorioaikoja.
  • Ajan peruminen ja siirto on tehtävä vähintään vuorokautta (24 h) ennen vastaanottoaikaa. Tätä myöhemmin perutusta tai siirretystä ajasta veloitetaan jatkossa 35 euron suuruinen varausmaksu. Käytäntö koskee kaikkia vastaanottokäyntejä lukuun ottamatta laboratoriovarauksia.   
  • Ajanvarauksia voi hallinnoida Self-palvelussa. Kun ajanvarausta perutaan tai siirretään liian myöhään, järjestelmä informoi maksettavaksi tulevasta varausmaksusta.
  • Ajanvarauksista muistutetaan tiedotus-palvelun tilanneille tekstiviestillä jatkossa jo kaksi vuorokautta (48 h) ennen käyntiaikaa. Siirretyistä ajoista järjestelmä ei lähetä muistutusviestiä.  Tiedotuspalvelun mahdolliset toimintahäiriöt tai muut muutokset järjestelmässä eivät vaikuta yllä kuvattuihin maksukäytäntöihin. Haluatko muistutuksen varaamastasi ajasta? Aktivoi toiminto Self-palvelussa >
  • Aiheettomiksi koetuista varausmaksuista voi tehdä oikaisupyynnön verkkopalvelussa >