Kiireellinen hoito

Miten pääset hoitoon?

Hoitoon ohjaus tapahtuu hoidontarpeen arvioinnin perusteella kiireellisyyden mukaan. Hoidon kiireellisyys arvioidaan lääketieteellisin perustein asiakkaan oireiden, niiden ongelmien ja vaikeusasteiden perusteella. Hoidontarpeen arviointi tehdään Selfi-verkkopalvelun chatissä tai puhelimitse.

Hoidontarpeen arviointi tarkoittaa terveydenhuollon ammattihenkilön tekemään arviointia, jossa selvitetään yhteydenoton syy, sairauden oireet ja niiden vaikeusaste sekä kiireellisyys yhteydenottajan kertomien esitietojen tai lähetteen perusteella.

Mikäli sairastut äkillisesti, tutustu YTHS:n Terveystietopankkiin, ole chatin kautta yhtyedessä terveydenhuollon ammattihenkilöstöömme tai soita toimipisteesi ajanvaraus- ja neuvontapuhelimeen. Saat tilanteestasi riippuen kotihoito-ohjeita tai sovitaan vastaanottoaika terveydenhoitajalle tai lääkärille.

 

YTHS tarjoaa kiireellistä hoitoa 1 - 7 vuorokauden sisällä. Mikäli hoito on aloitettava jo samana päivänä, neuvomme hakeutumaan suoraan terveyskeskuspäivystykseen. Varsinaista päivystystoimintaa meillä ei ole.

Toimipisteemme palvelevat vain arkipäivinä päiväsaikaan. Ilta,- yö,- tai viikonloppupalveluita YTHS:ssä ei ole.

Kiireellinen hoito

 

 sairas

 

 

 

 

 

Kun olet varannut ajan, saavu ajoissa vastaanotolle. Jos et pääse tulemaan, peruuta vastaanottoaikasi.

Ajan peruutus