Siirry sisältöön

Kaikkien 30.11.2022 mennessä palvelun käyttöönottaneiden kesken arvotaan vastamelukuulokkeet joulukuussa 2022! Tutustu arvonnan sääntöihin alla.

Arvonnan säännöt

Ketkä voivat osallistua?

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomen korkeakouluissa tutkintoa suorittavat opiskelijat.

Palkinnot ja niistä ilmoittaminen

Arvomme vastamelukuulokkeet. Palkinnon arvo on noin 300 euroa.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Järjestäjä sopii palkinnon toimittamisesta kahdenvälisesti palkinnon voittajan kanssa 15.12.2022 mennessä.

Miten arvontaan osallistutaan?

Arvontaan osallistutaan ottamalla YTHS Ravitsemus -palvelu käyttöön.  Palvelu katsotaan käyttöönotetuksi, kun käyttäjä on täyttänyt aloituskyselyn perustiedot. Kirjaudu Self-palveluun ja luo sieltä löytyvän linkin avulla tunnus YTHS Ravitsemukseen. Palvelu toimii MealLogger Plus -sovelluksessa. Lataa Meallogger Plus puhelimen sovelluskaupasta ja kirjaudu sisään palveluun.

Kampanja-aika jatkuu 30.11.2022 saakka. Arvonnassa ovat automaattisesti mukana myös kaikki nykyiset opiskelijat, jotka ovat ottaneet palvelun käyttöönsä jo aikaisemmin.   

Järjestäjän vastuu

YTHS vastaa arvontaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. YTHS ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Muut ehdot

YTHS ilmoittaa kampanjan markkinointikanavissa, mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. YTHS pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan, arvontaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.

Instagram tai Facebook eivät ole mukana arvonnassa.