Siirry sisältöön

Jyväskylässä järjestetään tänä syksynä Voimauttavan valokuvan ryhmä, jonka keskeinen ajatus on, että näkyväksi tekemisellä, kuvaamisella, voi olla voimauttava vaikutus. Menetelmä voi auttaa saamaan esille piiloon hautautuneita, arvokkaita asioita ja piirteitä itsessäsi, näkemään itsesi lempeämmin ja monipuolisemmin. Ryhmässä keskitytään voimauttaviin ja kannatteleviin asioihin sekä suhtaudutaan toisiin lempeän arvostavasti.

  • Tapaamiset järjestetään Jyväskylän yliopiston tai JAMK:in tiloissa (paikka tarkentuu myöhemmin).
  • Kuvaamiseen riittää kännykkä, kokemusta kuvaamisesta ei tarvita. Tärkeä osa ryhmän toimintaa on kuvien katsominen ja niistä keskusteleminen yhdessä.
  • Ryhmä on YTHS:n palvelujen piiriin kuuluville opiskelijoille maksuton.
  • Ryhmä kokoontuu 10 kertaa, tapaamiset ovat kestoltaan 2-3 tunnin mittaisia ja ne järjestetään torstaisin klo 16 alkaen.
  • Tapaamiset ovat syksyllä 2022: 22.9, 29.9., 13.10., 20.10., 27.10., 10.11., 24.11. ja tammikuussa 2023: 12.1, 19.1. ja 26.1.

Jos kiinnostuit, lähetä sähköpostia: tiina.yli-kivisto@yths.fi

Voimauttava valokuva on Miina Savolaisen kehittämä menetelmä, jonka ytimessä on ihmisen arvokkuuden kokemus, oikeus tulla nähdyksi, ymmärretyksi ja rakastetuksi. Menetelmässä työskennellään itselle merkityksellisten asioiden parissa valokuvia ja valokuvausta apuna käyttäen. . Keskeistä on, että voit itse päättää, miten haluat tulla nähdyksi, kuvatuksi.