Uutinen
Open menu

Rytmiä ja väriä arkeen!

Ajankohtaista

20.3.2017

Puuttuvatko lautaseltasi värit? Onko ruokarytmisi epätahdissa? Tule mukaan YTHS:n ja MealLoggerin virtuaaliseen rytmiryhmään 3.4. alkaen!

Haastamme kaikki opiskelijat lisäämään hedelmien ja vihannesten syöntiä kolmen viikon ajan. Haaste toteutetaan yhteistyössä MealLogger-palvelun kanssa, ja sitä varten on perustettu Rytmiä ja väriä -ryhmä MealLoggeriin. Ryhmäläisillä on käytössään kuvallinen ruokapäiväkirja, johon lisätään kuvat omista aterioista ja liikuntahetkistä. Kaikki ryhmäläiset näkevät toistensa ateriat, ja he voivat myös tykätä toistensa kuvista ja kommentoida niitä kannustavassa mielessä. Mukana ryhmässä on myös YTHS:n ja MealLoggerin henkilökuntaa.

Jokaisesta kuvatusta ja syödystä kasvis- tai hedelmäannoksesta saa pisteen (max. 5/päivä), ja eniten pisteitä keränneiden kesken arvotaan leffalippuja.

Haasteessa keskitytään yksinkertaisiin muutoksiin, joilla on paljon merkitystä oman jaksamisen ja hyvinvoinnin kannalta. Teemoina ovat ateriarytmi, lepo, liikunta ja ennen kaikkea kasvisten, hedelmien ja marjojen syönnin lisääminen.

Tule mukaan lisäämään väriä ja rytmiä elämääsi ja tee HeVistä oman arkesi soundtrack!

Liity ryhmään keskiviikkoon 5.4. mennessä

1. lataamalla MealLogger -sovellus mobiililaitteeseesi sovelluskaupasta (AppStore tai Google Play)
2. luomalla itsellesi tili
3. menemällä päävalikkoon ja lisäämällä koodi (kohdassa Enter Promo Code) Rytmiä2017.