Uutinen
Open menu

Verkkokursseista tukea mielen hyvinvointiin

Ajankohtaista

6.2.2017

Opiskelijat ovat löytäneet mielen hyvinvoinnin parantamiseksi tarkoitetut Headsted-verkkokurssit hyvin. Tilastojen mukaan syksyllä 2016 kursseille rekisteröityi 500 – 600 opiskelijaa kuukaudessa.

Vaikuttavuuskyselyn mukaan valtaosa verkkokursseja käyttäneistä kokee hyötyneensä kurssien sisällöistä. Esimerkiksi unen laatua koskevan kurssin ansiosta 88 % kyselyyn vastaajista koki oireidensa lievittyneen. Stressioireet olivat lieventyneet 77 %:lla stressinhallintaa koskevaan kurssiin osallistuneista. Vaikutukset ovat myönteisiä etenkin niillä opiskelijoilla, jotka käyvät läpi koko ohjelman suunniteltuun tahtiin.

Yleisimmin opiskelijat ovat käyttäneet Hyvän elämän kompassia, joka keskittyy mielialaan ja suunnan hakemiseen. Seuraaviksi suosituimmat ovat jännitykseen ja stressiin liittyvät kurssit.

Tule mukaan

Opiskelijoille tarkoitettuja maksuttomia mielen hyvinvoinnin verkkokursseja on moneen tarpeeseen. Jos haluat päästä irti jännityksestä ja sosiaalisten tilanteiden pelosta, jos mielesi on maassa ja tarvitset uutta suuntaa elämään tai jos sinulla on väsymystä ja univaikeuksia. Kurssivalikoimasta löydät myös keinoja rauhoittua stressin keskellä ja keskittyä olennaiseen. Kunkin ohjelman kesto on 5-6 viikkoa. Voit käydä haluamasi ohjelman läpi itsenäisesti tai YTHS:n ammattilaisen tukemana.

Tervetuloa mukaan!

Lue lisää mielen hyvinvoinnin verkkokursseista