Uutinen
Open menu

OmaYTHS:stä tulee Self - lue lisää ja tutustu palveluun

Ajankohtaista

25.11.2016

OmaYTHS on jatkossa nimeltään Self. Nimi muuttuu, koska opiskelijoilta ja henkilöstöltä saatujen palautteiden mukaan OmaYTHS ja OmaKanta olivat liian samankaltaisia nimiä, joita oli hankala erottaa toisistaan. Uusi nimi on valittu siten, että samaa nimeä voidaan käyttää suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Self kuvaa minää, minuutta ja itseä – oman itsen vuorovaikutteista rakentumista.

Uusi nimi on noin vuosi sitten opiskelijoille lanseeratun nimikilpailun satoa. Se otetaan käyttöön vähitellen loppuvuoden aikana. Esimerkiksi yths.fi-sivuston päivitykset aloitetaan lähiaikoina.

Palvelun visualisointi viestii vuorovaikutusta

Self-palvelu on saanut myös oman visuaalisen tunnuksen, jota käytetään verkkosivuilla, järjestelmän sisällä sekä muussa viestinnässä. Tunnuksen on suunnitellut graafinen suunnittelija Pia Kauppinen. Tunnukseen on lainattu YTHS:n logossa olevaa joonialaista pylväskuviota, mikä yhdistää palvelun Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiöön. Puhekupla yhdistettynä palvelun nimeen ja pylväskuvioon viestii vuorovaikutteisuutta opiskelijan ja YTHS:n välillä.

Palveluun pääset TÄSTÄ.