Uutinen
Open menu

Muista perua aikasi vähintään 24 tuntia ennen vastaanottoa

Ajankohtaista

3.10.2018

Jos et pääse tulemaan varaamanasi aikana, ilmoita esteestä aina hyvissä ajoin. Näin tilallesi pääsee joku toinen ja hoitojonot lyhenevät.

  • Käyttämättä jääneistä vastaanottoajoista veloitetaan 35 euron suuruinen varausmaksu. Käytäntö koskee kaikkia ajanvarauksia lukuun ottamatta laboratorioaikoja.
  • Ajan peruminen ja siirto on tehtävä vähintään vuorokautta (24 h) ennen vastaanottoaikaa. Tätä myöhemmin perutusta tai siirretystä ajasta veloitetaan 35 euron suuruinen varausmaksu. Käytäntö koskee kaikkia vastaanottokäyntejä lukuun ottamatta laboratoriovarauksia ja hoidollisia ryhmäkäyntejä.
  • Ajanvarauksia voi hallinnoida Self-palvelussa. Kun ajanvarausta perutaan tai siirretään liian myöhään, järjestelmä informoi maksettavaksi tulevasta varausmaksusta.
  • Ajanvarauksista muistutetaan tiedotuspalvelun tilanneille tekstiviestillä kaksi vuorokautta (48 h) ennen käyntiaikaa. Siirretyistä ajoista järjestelmä ei lähetä muistutusviestiä. Tiedotuspalvelun mahdolliset toimintahäiriöt tai muut muutokset järjestelmässä eivät vaikuta yllä kuvattuihin maksukäytäntöihin. Haluatko muistutuksen varaamastasi ajasta? Aktivoi toiminto Self-palvelussa.