YLEISLÄÄKÄRIN KAKSI TEHTÄVÄÄ

Helsinki-Espoon terveyspalveluyksikössä

 

Jos sinua kiinnostaa 32 tunnin viikkotyöaika joustavalla vuosityöajalla, kehittyvä ja aktiivinen työyhteisö sekä hyvä yhteishenki, niin tule meille töihin!

Meillä hoidettavat yliopisto- ja korkeakouluopiskelijat ovat hoitomyönteisiä ja motivoituneita tekemään töitä oman terveytensä edistämiseksi. YTHS:ään hoitoon tulevilla on käytettävissä edistyneet sähköiset palvelut joita kehitetään jatkuvasti yhä monipuolisemmaksi ja paremmiksi.

Yleislääkärin tehtäviin meillä kuuluu vastaanottotyön lisäksi osallistuminen muihin opiskelijaterveydenhuollon tehtäviin mm. opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämiseen sekä opiskelupaikoilla tehtäviin opintoympäristön terveydellisten olojen kehittämiseen ja seurantaan. Yhteistyö terveydenhoitajien ja mielenterveyden erityistyöntekijöiden kanssa on tiivistä. Erikoislääkärikonsultaatioita on joustavasti saatavissa omasta talosta. Metropolialueen toimipisteemme sijaitsevat Töölössä hyvien yhteyksien päässä olevissa uusissa tiloissa ja Espoon Otaniemen kehittyvällä kampuksella opiskelijaelämän sykkeessä tulevan metropysäkin läheisyydessä.

Me etsimme kahta yleislääkäriä Töölön ja Otaniemen toimipisteisiin. Työsuhteiden alkamisajankohdat ovat neuvoteltavissa tilanteeseesi sopivaksi. Hakuaika molempiin tehtäviin päättyy ke 20.12.2017. Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan osoitteeseen eija.berg(at)yths.fi

Tervetuloa tutustumaan, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Vastaava lääkäri Minna Paavonsalo (s-postilla minna.paavonsalo(at)yths.fi tai puhelimitse 040 828 1716). Ylilääkäri Tuomas Plosila (s-postiosoite tuomas.plosila(at)yths.fi tai puhelimitse 040 526 4929).