Tunnista ja arvioi oireesi sähköisesti, ammattilainen auttaa

Sähköisen oirearvion avulla voit tunnistaa ja arvioida oireesi silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Saat ammattilaisen neuvontaa, ohjeet itsehoitoon tai ohjauksen vastaanotolle.

YTHS kokeilee sähköistä oirearvio-palvelua 1.11.2018–28.2.2019. Pilotin aikana palvelu on käytössä YTHS:n toimipisteissä rajatusti. HUOM! Palvelu EI ole käytettävissä yleisterveyden oireiden arvioinnissa, mikäli asioit Helsinki-Espoon, Kuopion, Oulun, Tampereen tai Turun toimipisteessä. Ota siinä tapauksessa yhteyttä joko chatilla tai puhelimitse. Suunterveyden osalta toimipisterajoituksia ei ole.

Helppoa ja sujuvaa asiointia

Oirearvio-palveluun antamasi tiedot siirtyvät automaattisesti oikealle henkilölle ja asiasi hoidetaan eteenpäin entistäkin nopeammin ja sujuvammin. Pyrimme vastaamaan sinulle yhden (1) arkipäivän sisällä, kuitenkin viimeistään kolmessa (3) arkipäivässä.

Sähköisen oirearvion löydät Self-verkkopalvelusta, jonne opiskelijan sähköisen asioinnin palvelut on pääosin keskitetty. Voit käyttää palveluja helposti ja vaivattomasti silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

 

Näin käytät sähköistä oirearviota

Kirjaudu Self-verkkopalveluun. Self-palvelusta löydät linkin sähköiseen oirearvioon.

 

1. Asioinnin aihe

Aloita valitsemalla asiointisi aihe: yhteydenotto yleisterveyteen tai yhteydenotto suunterveyteen.

2. Tietojen täyttäminen

Seuraa ohjeita ja täytä asiointiisi liittyviä lisätietoja helppokäyttöisen järjestelmän antamien ohjeiden mukaisesti. 

3. Hoitoonohjaus ja yhteydenotto

Oireidesi perusteella tuloksena voi olla esimerkiksi itsehoidon ohje tai ohjaus ammattilaisen vastaanotolle. Jos asiasi vaatii yhteydenottoa, otamme sinuun suoraan yhteyttä joko soittamalla tai Self-viestillä.