Tampereen yliopiston ylioppilaskunta

Kauppakatu 10, 33210 Tampere (03) 223 0215 - tamy@uta.fi

Kulttuuriappro

Kulttuuriappro

Kulttuurista hyvinvointia

Mikä Kulttuuriappro?

Kulttuuriappro on koko lukuvuoden 2011-12 kestävä Tamy:n ja YTHS:n yhteistyönä lähtenyt hanke, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille mielenkiintoisia kulttuurielämyksiä opiskelun tasapainoksi. Kulttuuriappro tarjoaa opiskelijoille kuukausittain mahdollisuuden tutustua kaupungin kulttuuritarjontaan eri muodoissaan ja samalla viettää elvyttävä, virkistävä ja paineeton ilta yhdessä. Seuraa tapahtumia ja ilmoittaudu näiden sivujen kautta.

 

Hankkeen tapahtumat ovat opiskelijoille joko ilmaisia tai hyvin edullisia ja edellyttävät vain nopeaa reagointia, kun tulee aika ilmoittautua kuukausittaisiin tapahtumiin. Tiedot tapahtumista ja ilmoittautumislomake löytyvät tältä sivustolta. Kulttuuriappron avajaisista tai myöhemmistä tapahtumista saat halutessasi myös passin, johon saat leiman aina tapahtumaan osallistuessasi. Keväällä 2012 passin palauttavat (tarkemmat ohjeet nettisivulla keväällä 2012) voivat voittaa kulttuurinautintoja elokuvalippujen muodossa.

 

Tampereen Filharmonian joulukonsertti torstaina 15.12.2011 klo 19.00 - 21.00, Tampere-talo.

KulttuuriapproIlmoittaudu tapahtumaan tästä tiistaihin 13.12. klo 16 mennessä.

Virittäydy joulutunnelmaan! Barokkimusiikin henkinen kirkkaus ja tasapaino sopivat hyvin joulunaikaan. Tampere Filharmonian joulukonsertissa barokin maailmaan johdattelee alan erikoisosaajana tunnettu viulisti Sirkka-Liisa Kaakinen-Pilch, joka aidossa barokin hengessä johtaa konsertin konserttimestarin paikalta. Tule kokemaan elämyksellinen ilta klassisen musiikin parissa!

Mukaan mahtuu 38 henkilöä. Tulethan paikalle ajoissa Tre-talon eteen klo: 18.45!

 

Yhteistyössä:

Teatteri Telakka

Teatteri Telakka profiloituu edukseen kunnianhimoisilla ohjelmistolinjauksillaan ja uusien suomalaisten näytelmien esiin marssittajana. Teatterin kantaesityksetTelakka edustavat iskevää, kriittistä, keskustelevaa ja kommentoivaa kotimaista dramatiikkaa. Teatteri Telakalla on opiskelijaystävälliset hinnat. Älyyn, tunteeseen ja visuaalisiin aisteihin pureutuvaa vaihtoehtoteatteria jo 15 vuoden ajan!

Liput ja yhteystiedot:
Teatteri Telakka
Tullikamarin aukio 3, 33100 Tampere
p. 03 2250 720
teatteri@telakka.eu, www.telakka.eu/teatteri

Tanssiteatteri MD

Tanssiteatteri MD tarjoaa Hämeenkadun varrella Hällä-näyttämöllä nykytanssia moneen makuun. Ohjelmistosta löytyy niin abstrakteja liiketeoksia, kuten Making of, Tästä pisteestä ja 400 askelta, kuin poikkitaiteellisempaakin tavaraa, kuten tanssia, teatteria ja happeningia yhdistelevä Järjen Päivät - Elintasomusikaali.MD

Esitykset syyskaudella:
Duettojen ilta (Tästä pisteestä ja 400 askelta) 5. - 8.10.
Making of 22.10. - 11.11.
Järjen päivät 3. - 10.12.

Katso lisätiedot www.tanssiteatterimd.fi tai www.facebook.com/TanssiteatteriMD     

Tampere Filharmonia

Filharmonia

Tampere Filharmonia on Suomen suurimpia sinfoniaorkestereita: muusikoita on kaikkiaan 97. Hannu Lintu on toiminut orkesterin ylikapellimestarina ja taiteellisena johtajana syksystä 2009 alkaen. Orkesteri harjoittelee ja konsertoi Tampere-talossa. Sinfoniakonserttien lisäksi Tampere Filharmonialla on oma kamarimusiikkisarja, se soittaa vuosittain oopperaa ja balettia ja konsertoi Tampere Biennalessa. Orkesteri on tehnyt vierailuja Pohjoismaihin, Viroon, Englantiin, Saksaan, Hollantiin, Espanjaan ja Yhdysvaltoihin. Orkesteri tunnetaan maailmalla myös palkituista levytyksistään.

Lisätietoja: www.tampere.fi/filharmonia

Tervetuloa Verkarantaan ja kahville Café Valkkiin!Verkaranta

Käsi- ja taideteollisuuskeskus Verkaranta toimii v. 1858 rakennetussa vanhassa värjäämössä Tammerkosken rannalla, Tampereen ydinkeskustassa. Verkarannan näyttelytiloissa järjestetään käsi- ja taideteollisuusalan näyttelyitä. Talossa toimii Pirkanmaan Kotityön poistomyymälä, näyttelymyymälä ja Café Valkki, joka tarjoaa kotitekoisia leivonnaisia, piirakoita, salaatteja sekä kahvia ja haudutettua teetä. Kesäaikana on avoinna myös ainutlaatuinen terassi Tammerkosken päällä. Kahvila sopii myös neule- ja ym. käsityöryhmien kokoontumispaikaksi. Toisessa kerroksessa on taitopaja, joka tarjoaa työpaja- ja kurssitoimintaa yksityisille ja erilaisille ryhmille. Verkarannasta voi vuokrata myös koulutus- ja juhlatiloja.

Verkatehtaankatu 2, 33100 Tampere, verkaranta.taitopaja@taitopirkanmaa.fi, p. 03-225 1419, 03-225 1409

YTHS